AKTUELNO

On je prošle godine brutalno ubio svoju suprugu Klod, kao i svoje sinove Lijama (13), Nijala (11) i Rajana (6).

Tašta i svastika naredile ekshumaciju zeta kako ne bi doveka ležao pored svoje porodice koju je brutalno ubio.

Telo Alana Hejva iz Irske, koji je prošle godine brutalno ubio svoju suprugu i troje dece više neće ležati u porodičnoj grobnici. Njegove tašta i svastika su 250 dana nakon sahrane naložile iskopavanje tela kako "monstrum ne bi ležao pored njihovih najmilijih".

On je potom ostavio testament obliven krvlju, u kojem zahteva da bude kremiran, a njegov pepeo bačen u more, a potom je i sebi oduzeo život. Policija je tokom uviđaja pokupila testament kao dokaz i poslednju želju ubice nisu prijavili porodici.

Klodine majka Meri i sestra Žaklin morale su u kratkom roku da organizuju sahranu.

U šoku što su u jednom danu izgubile svoje najmilije, Meri i Žaklin nisu razmišljale o tome da će njihova draga Klod i mališani biti sahranjeni uz monstruma koji im je oduzeo život.

- Bile smo u šoku i u trenutku o tome nismo razmišljale. Monstruma smo sahranili zajedno sa našim anđelima - rekla je Meri još prošlog decembra, besna što nije mogla da iskopa zeta.

Međutim, početkom ove godine saznala je da je Alan ostavio testament, što joj je omogućilo da naredi ekshumaciju i da iz porodične grobnice "protera" čoveka koji joj je uništio život.

Sanduk sa telom ubice iskopan je juče i odnet u krematorijum. Urna sa pepelom će nakon kremacije biti dostavljena Alanovoj porodici.

#Grob

#Ubica

'