AKTUELNO

Nakon ubistva Jelene Marjanović, njen suprug uspustio se u dopisivanje sa medicinskom sestrom iz Beča Radom Matić. Nakon što su lascivne poruke objavljene u medijima, Zoran Marjanović je potvrdio da se dopisivao sa njom, ali o sadržaju poruka nije previše govorio.

Međutim, sada je u Višem sudu u Beogradu priznao da je ugovarao seks nešto više od mesec dana nakon brutalnog ubistva supruge. Naime, on je na sudu priznao da je medicinskoj sestri iz Beča Radi Matić (35) slao perverzne poruke u kojima je poziva na seks i da je to radio samo 34 dana posle suprugine smrti. Zoran je objasnio da se sa Matićevom dopisivao i otvoreno flertovao kako bi "ublažio bol zbog Jelenine smrti".

Foto: Pink.rs

Marjanović je, upitan u sudnici da konkretno odgovori da li je normalno da mesec dana posle svirepog ubistva supruge nepoznatoj ženi šalje poruke u kojima je otvoreno poziva na seks, odgovorio:

-Priznajem da sam se dopisivao sa tom ženom, ali to nije bilo čisto flertovanje. Ne verujem da bi tu došlo do seksa, za mene je to bilo samo ubijanje vremena u toj bezizlaznoj situaciji i način da ublažim bol posle Jeleninog ubistva - rekao je Zoran Marjanović i potom potvrdio autentičnost svih poruka u njegovoj prepisci sa Radom Matić.

Komentarišući Zoranove tvrdnje, Rada Matić iz Beča rekla da je šokirana što neko posle smrti supruge traži utehu u njoj, umesto u svojoj ćerki koja je ostala bez majke.

Foto: Pink.rs

- Kao Zorana nije sramota da priča takve stvari na sudu?! Prvo je poricao da me uopšte poznaje i tvrdio da se nikada nismo čuli, a sada sve priznaje i priča nekakve gluposti! Pričao je danima o velikoj ljubavi prema svojoj ženi, a pitam kako može toliku ljubav da zaboravi već posle 34 dana i da je tako pogazi. Zoran je samoživ i sebičan. Njegovoj ćerki Jani bila je potrebna ljubav dok se samnom dopisivao 24 sata dnevno - ističe Rada. - Tvrdim da on nikada nije voleo Jelenu, jer ljudi poput njega vole samo sebe. Uostalom, ta kuća je puna čudnih ljudi, a pokojnu Jelenu volela je samo njena Jana - dodaje Rada.

#Jelena Marjanović

#Priznanje

#Sud

#Zoran Marjanović

'