AKTUELNO

Jedna Beograđanka preminula je danas u centru grada, a da je nekoliko ljudi pre toga bukvalno preskočilo preko nje ne želeći da joj pomognu.

Čitavoj sceni prisustvovala je devojka koja joj je pritekla u pomoć, dok je posmatrala kako je svi zaobilaze. Ona je, revoltirana čitavom situacijom, objavila post na svom FB-u gde je sve opisala.

- Prolazeći pored obližnje zgrade vidim ženu kako leži na leđima, oko 50 godina, a pored nje neka devojka u panici sa telefonom u rukama. U tom trenutku, iz ulaza iste zgrade, izlaze dva muškarca (45 i 65 otprilike) i preskaču ženu koja je tad već počela da plavi u licu. Ovaj mlađi kaže devojci "bolje nemojte da je dirate jer može da vas tuži kasnije" i nastavi svojim putem - napisala je ona.

Njih dve su probale da pomognu ženi koja je umirala, ali nažalost nisu uspele da joj spasu život. Kako nam je ispričala ova devojka, tragičan događaj se desio u blizini Mašinskog fakulteta u ulici Karnegijevoj, kod broja 3. Hitna pomoć je došla nakon petnaestak minuta, ali joj više nije bilo pomoći.

#Beograd

#Smrt

'