AKTUELNO

Ljiljana i Duško Đurić juče su, umesto na rođendanskoj torti, zapalili sveću na grobu unuke, koju je zajedno s njihovom ćerkom Slavicom (24) zaklao otac i suprug Arpad Sabo (28).

- Ninice bakina, umesto da ti baka pravi tortu sa svećicom i brojem jedan, ja ti sada palim sveću na grobu. Zašto je ovako moralo da bude? Danas bi napunila godinu dana, ali otac ti nije dozvolio da to dočekaš. Ni tebi, srećo bakina, ni tvojoj mami. Ubio je i nas sa vama - jaukala je juče neutešna Ljiljana Đurić na grobu unuke Nikoline i ćerke Slavice (24), koje je prošle godine ubio njihov otac i suprug Arpad Sabo (28).

Ona i suprug su tog tragičnog dana izgubili sve što su imali.

- Ne vidimo smisao života, jedino što nas još drži na nogama jeste očekivanje da čujemo šta će ubica reči, zašto nam je oduzeo sve, zašto nam ih nije vratio ako nije hteo s njima da živi - kažu kroz suze Ljiljana i Duško.

Podsetimo, Arpad Sabo iz Lipara zaklao je 14. avgusta 2016. svoju ćerkicu Nikolinu, koja je tada imala samo četiri meseca, i suprugu Slavicu. Taj zločin obeležen je kao najstravičniji u prošloj godini, ne samo u Veterniku, gde se desio, već i u čitavoj Srbiji. Monstrum je iskasapio i dete i ženu, a nakon toga hladnokrvno se okupao, presvukao i krenuo da pobegne preko granice.

#Beba

#Groblje

#Tragedija

'