AKTUELNO

Motiv suicida nije poznat, ali je taj osuđenik i ranije pokazivao autodstruktivne namere, gutajući različite predmete, navode dobro obavešteni izvori.

N. C. (36) iz Kuršumlije, koji je u niškom Kazneno-popravnom zavodu izdržavao devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađa i provala, obesio se u juče u svojoj ćeliji pertlom. Kako saznajemo, tragedija se dogodila oko 9.30 sati u kupatilu. – On je zatečen obešen pertlom o kanalizacionu cev. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt – kažu naši sagovornici iz istrage.

Neposredno pre smrti N. C. je desetak puta zvao svoju porodicu ali mu se niko nije javljao na telefon. – Motiv suicida nije poznat, ali je taj osuđenik i ranije pokazivao autodstruktivne namere, gutajući različite predmete – kažu naši izvori.

N. C. je u KPZ Niš stigao pre tri godine, a u zatvoru je trebao da ostane do 2023. Međutim, protiv njega su bili u toku i drugi sudski postupci zbog sličnih krivičnih dela. Ovo je drugo samoubistvo u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu. Podsetimo, 1. aprila obesio se i Kenan H. iz Novog Pazara koji je izdržavao kaznu zatvora zbog trgovine narkoticima. On se obesio duskericom.

#Niš

#Samoubistvo

#Zatvor

'