AKTUELNO

Njegov dan počinje i završava se u kutku njihove kuće koji se nekada orio od smeha i muzike.

Zoran Marjanović najviše vremena provodi u svom muzičkom studiju jer tamo oseća prisustvo pokojne supruge Jelene Krsmanović. Jelena je u njemu provodila najviše vremena, a Zoran svaki dan po nekoliko sati sedi u studiju jer tamo oseća prisustvo njenog duha.

- Neku vrstu utehe pronašao sam u muzičkom studiju, koji se nalazi u sklopu naše kuće u Borči – pričao je Zoran.

To je mesto gde je Jelena volela da boravi, gde je po ceo dan pevala i smejala se. Tamo se najviše oseća njeno prisustvo, kao i dalje prolazi tu i zbog toga u studiju provodim jedan dobar deo dana. Kada pustim snimke njenih pesama, zažmurim i tada mogu da je osetim. U tim sećanjima zalutam, pa prozborim i po koju reč, očekujući da će mi se Jelena obratiti. Onda se ponovo vratim u realnost, pa počnem da plačem i tako dugo ostanem sa njenim duhom - rekao je Marjanović.

Kako dalje navodi Marjanović, on je ubeđen da Jeleninin duh i dalje prisutan u toj prostoriji i da ona i dalje može da ga vidi, kao što on može nju da oseti. - Sve u studiju i dalje miriše na nju. Kad uđem tamo kao da je i ona tu. Ne možete da verujete koliko se oseća njena energija. Kao da će se svakog momenta pojaviti ili zapevati onako kako je ona samo znala. Svaki dan mi nedostaje – kazao je Zoran.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'