AKTUELNO

Iza ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) najverovatnije stoji serijski ubica koji je na identičan način usmrtio još dve devojke u inostranstvu, tvrde austrijski mediji.

U pitanju je misteriozni kamiodžija koji je osumljičen za ubistvo Lusil K. (20) 2014. godine u Austriji i Karolin G. (27) dve godine kasnije u Nemačkoj, a prema pisanju lista Kronen cajtung, njega su odali tragovi pronađeni na mestu ubistva.

-Policija je došla do saznanja da iza ubistava u Lusil K.i Karolin G. stoji serijski ubica, a gotovo izvesno je da je izvršio i brutalno ubistvo pevačice Jelene Marjanović prošle godine u Srbiji. Tragovi iz Austrije, Nemačke i Srbije su upoređeni, a rezultati pokazuju da je reč o jednom zločincu, najverovatnije vozaču kamiona koji putuje kroz Evropu - navodi Kronen cajtung.

Srpska policija je, kako pišu beogradski mediji, nedavno dobila zamolnicu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi sa pevačicinim ubistvom. Između ova dva zločina i ubistva Marjanovićeve postoje određena poklapanja, a sve tri žrtve su likvidirane dok su trčale pored reke, sa više udaraca  po glavi.

Jelena Krsmanović Marjanović je nestala 2. aprila prošle godine na nasipu Crvenka u Borči. Njeno telo je pronađeno narednog dana u kanalu na nasipu.

#Jelena Marjanović

#Kamion

#Ubica

'