AKTUELNO

Svedoci koji su se sinoć oko 23 časa zatekli na mestu nesreće od jezive scene nisu mogli da progovore.

Jučerašnja nesreća u kojoj je brutalno nastradao nepoznati muškarac nakon što je potpao pod tramvaj u Bulevaru kralja Aleksandra, ostavila je trag na stanare okolnih zgrada.

Uprkos trudu Gradske čistoće da otkloni ostatke tela i vidljive tragove jučerašnje nesreće, na šinama je ostao krvav trag u dužini od skoro 200 metara.

Identitet muškarca jpš nisu potvrdili iz MUP-a.

Očevici nisu mogli da se smire nekoliko trenutaka, a bili su u potpunom šoku.

- Bila sam na prozoru, pušila sam cigaretu. Nisam obraćala pažnju na ulicu već sam bila u nekim svojim mislima. Pažnju mi je skrenula sirena tramvaja koja je trajala jako dugo kao i vika ljudi i istrčavanje iz tramvaja. Tada sam videla taj prizor i verujte mi, ježim se, nisam mogla noćas da spavam – opisuje jedna gospođa, stanarka zgrade ispred koje se incident dogodio.

I ona nije jedina. Većina stanara su, iako i nisu bili na svojim prozorima, odreagovali na dugotrajnu sirenu tramvaja koji je na taj način signalizirao kolegi ispred da mu je čovek pod točkovima.

– Taj tramvaj se kretao jako dugo. Iza njega je drugi svirao, međutim, vozač prvog nije znao šta se dešava dok nije video da mu je čovek pod točkovima. Ostajali su ostaci po ulici, krv, ma slika kao u najgorim horor filmovima. Stravično, čovek je preminuo bolnom smrću – reči su još jedne gospođe iz zgrade.

#Beograd

#Smrt

#Tragedija

#Tramvaj

'