AKTUELNO

Još nije utvrđeno da li je u pitanju prirodna smrt ili ubistvo.

Telo Marine Mijailović (36) iz Velike Ivanče, čiji je nestanak prijavljen pre 20 dana, pronađeno je juče oko 16 sati u kanalu u Velikoj Krsni kod Mladenovca.

Na telu nema vidljivih tragova nasilja. Njen nestanak je prijavljen pre 20 dana. Uviđaj je u toku.

- Telo je nađeno bez odeće. Marina je bila potpuno gola, i sa povredama po telu, ali bez obdukcije, još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je žena ubijena ili je u pitanju nesrećni slučaj - rekao je izvor iz MUP Srbije.

Posle uviđaja, telo je poslato na obdukciju a rezultati se očekuju do ponedeljka. U međuvremenu, istraga na razotkrivanju šta se desilo Marini, otkrila je buran život žrtve, koji je i mogući motiv eventualnog zločina.

- Marina je ceo život bila problematična. U Ivanči je živela sa roditeljima, koji su alkoholičari i mlađim bratom. Sirotinjski život. I Marina je volela da pije. Od srednje škole se vanbračno udavala ko zna koliko puta, bukvalno je išla od jednog do drugog muškarca. Nije prvi put i da "nestane" i da je nema po nekoliko dana - pričaju meštani Ivanče.

Prošle godine Marina je ušla u vezu sa jednim muškarcem iz sela Kovačevac.

- Živela je sa njim nekoliko meseci u Kovačevcu, a onda ga je letos ostavila zbog drugog muškarca. Bivši se toliko razbesneo da je čak zapalio sopstvenu kuću u Kovačevcu zbog nje. Bio je i u pritvoru, a kada je izašao napolje, nije imao gde. Ono što je sve iznenadilo jeste da ga je u svoju kuću primio upravo Marinin otac, Milutin - kažu meštani.

U to vreme, Marina je već počela da živi sa sa drugim muškarcem, Miletom M. u njegovoj kući u Velikoj Ivanči.

- Muškarac sa kojim je živela je i prijavio policiji njen nestanak. I roditelji su bili zabrinuti jer nikada nije nestajala duže od dva, tri dana. Prošle nedelje su čak išli kod jednog vidovnjaka osam kilometara dalje od njihovog dela, kako bi saznali šta je sa njom. Nije bilo prevoza, pa su jadni ljudi išli i vratili se peške - nastavljaju priču meštani.

U to vreme, Marina je već bila mrtva.

- Niko ne zna šta je tražila u Velikoj Krsni. Ne zna se ni da li je ubijena, ili je možda pijana pala i smrzla se. Možda je bežala od nekog - kažu u policiji.

Posle pronalaska tela, na uviđaj je izašla policija, ali i vatrogasci, zbog nepristupačnog terena gde je ležalo telo Mijailovićeve. Zbog obilne kiše koja je sinoć padala, vatrogascima je trebalo nekoliko sati da izvuku telo iz nakvašenog blata iz kanala, kojeg su od glavnog puta delile njive.

#Istraga

#Mladenovac

#Smrt

#Žena

'