AKTUELNO

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Savu Ibrića (41) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Ibrić je osumnjičen da je 7. februara ove godine ukrao vozilo marke „audi“, kada je u policijskoj poteri došlo do nesreće u Grockoj, u kojoj je smrtno stradao policijski službenik Nenad Stojadinović, a teško povređen Vladimir Radujko.

Kobni udes dogodio se 8. februara, kada su dvojica inspektora krenula u poteru za lopovima, prvo Bulevarom kralja Aleksandra, a zatim i Smederevskim putem. Padala je kiša, kolovoz je bio klizav, i u jednoj oštroj krivini, poznatoj crnoj tački na Smederevskom putu, izgubili su kontrolu, prešli u suprotnu traku puta i udarili u kamion za prevoz hleba.

Automobil u kojem su bili inspektori Radujko, koji je vozio, i Stojadinović koji je sedeo na mestu suvozača, udario je u prednji deo kamiona. Od siline udarca, automobil je sleteo sa puta. Vozači koji su prolazili tom deonicom Smederevskog puta odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Iz potpuno smrskanog vozila vatrogasci su izvukli tela dvojice teško povređenih operativaca, koji su odmah prevezeni u Urgentni centar. Međutim, ubrzo po prijemu, teško povređeni Stojadinović je preminuo.

I. P.

#Grocka

#Hapšenje

#Policajac

#Smrt

#Sudar

'