AKTUELNO

Preti mu 10 godina robije.

Beograđanin Milomir S. (23) najpre nokautirao taštu u njenoj kući tokom babina, a onda zgrabio svoju ćerkicu staru 15 dana, podigao je i tresnuo o pod.

Beba je u kritičnom stanju prebčena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život.

Prilikom pada na pod, devojčici je ispalo oko i pukla lobanja.

Incident se, prema saznanjima, odigrao tokom babina, koju je organizovala tašta uhapšenog mladića.

- Osumnjičeni je došao kod tašte sa suprugom i ćerkicom starom dve nedelje. Tašta je organizovala porodično okupljanje kako bi rođaci i prijatelji prvi put videli bebu. U jednom trenutku supruga M. S. požalila se svojoj majci da je muž maltretira i fizički i psihički. Zamolila je majku da porazgovara sa zetom i upozori ga da prestane s maltretiranjem - rekao je izvor upućen u nemili događaj.

Preti mu do 10 godina robije

Protiv Milorada S. podneta je krivična prijava za nasilje u porodici, za šta mu preti od dve do čak 10 godina zatvora, s obzirom na to da je u napadu teško povređena maloletna osoba, u ovom slučaju beba.

Svađa je izbilia kada je tašta pozvala zeta u sbou i zapretila mu policijom.

- Izbila je žučna svađa, tokom koje je Milomir S. snažno udario taštu u glavu, usled čega je ona pala. Nasilnik je potom zgrabio rođeno dete i tresnuo ga o pod. Supruga Milomir S. je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nasilnik je uhapšen, a teško povređeno novorođenče je prebačeno u bolnicu.

Nakon hapšenja dao je iskaz u kojem je tvrdio da mu je dete slučajno ispalo iz ruku prilikom svađe.

N. Petričević

#Beba

#Tragedija

#Ub

'