separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

STEFAN PRE SEDAM GODINA BIO VEST U MEDIJIMA! Preživeo bizarnu nesreću, jedva izvukao živu glavu - EVO ŠTA MU SE DESILO!


Tadašnje prognoze lekara, nakon nesreće, bile su jako loše.


Stefan Golubović (31) iz Donjeg Milanovca, koji je u ponedeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31) ispalivši joj dva hica u glavu, umalo nije stradao u bizarnoj nesreći pre sedam godina na Medicinijadi u Budvi.

On je u maju 2012, kao student defektologije otputovao u Budvu, gde se te godine održavala Medicinijada. Stefan je, pretpostavlja se, u alkoholisanom stanu skočio u plićak za loptom i glavom udario o morsko dno.

Stefan je tada zadobio povredu pršljena i dugo je bio nepokretan, a prognoze lekara su bile loše. Međutim, upornošću doktora, opet je stao na svoje noge. 

Podsetimo, Stefan i Marina su bili su vezi, a ona je rešila da ga ostavi kada je on našao posao u Norveškoj i odselio se.

Slao joj je poruke, pretio i na kraju se vratio u Srbiju da se razračuna s njom. U ponedeljak, dok se spremala za posao, Stefan je došao u stan koji je iznajmila u beogradskon naselju Kotež i pucao joj dvaput u glavu, a potom sebi u usta. Marina je preminula na licu mesta, a lekari se drugi put bore za Stefanov život.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti