AKTUELNO

Miloš Čodanović ubio je bivšu suprugu Moniku Ikotić u utorak.

Plačnim glasom, u šoku i neverici da više nikada neće videti i zagrliti svoju ćerku Moniku, Julija Ikotić rekla je za beogradske medije, da je Čodanović, koji je šampion u bacanju kugle među slabovidim osobama u Srbiji, došao sa buketom cveća u kuću i da u prvi mah nije mogla da nasluti tako veliku tragediju.

- Najviše me boli što nisam mogla da joj pomognem. Kada sam začula jauke iz kuhinje, uletela sam i počela sam da ga vučem za kaput, uhvatila sam nož i rasekla se, a on me je gurnuo, seo je na mene da ne mogu da se pomerim, a nju je i dalje ubadao besomučno. Čak je nogom zatvorio vrata da niko ne pobegne napolje. Hteo je i mene da ubije, ali ja sam uspela da izađem i odmah sam pozvala Hitnu pomoć - neutešna je Monikina majka Julija.

Kada je došla policija, ubica je stajao u dvorištu.

- Dok su ga hapsili rekao je da ima dobre advokate i da će ga oni izvući bez obzira što je kriv, a kada je Hitna pomoć iznosila Moniku dobacio je lekarima: „Spasite mi ljubav“. A moje Monike više nema i nikada više neće biti ništa isto. Moji divni unuci, njena deca su odlični učenici, a on nas je sve zavio u crno. Ovo je užas koji ne sme niko nikada da doživi. I unuci i ja moramo da potražimo stručnu pomoć - jeca Julija.

Monikina majka kaže da je njena ćerka već imala brak pre nego što se udala za Miloša, a posle tri godine razvela se i od njega. S ocem svoje ćerke i sina ostala je u dobrim odnosima, dok se sa Milošem i svađala i mirila.

Monikina majka kaže da je njena ćerka već imala brak pre nego što se udala za Miloša, a posle tri godine razvela se i od njega. S ocem svoje ćerke i sina ostala je u dobrim odnosima, dok se sa Milošem i svađala i mirila.

Ubica je dok mu je Monika služila kafu zgrabio nož iz fioke i nasrnuo na nju. Zadao joj je više smrtonosnih udaraca i posekotina i ona je u bolnicu dovezena bez znakova života s ubodnim ranama na levoj šaci, levoj podlaktici, nadlaktici, levoj dojci i dubokim rezom ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba. Dok je ubijao ženu monstrum je zadobio povredu palca na desnoj ruci, zbog čega je u pratnji policije odveden u bolnicu, gde mu je odstranjen nokat.

Trener: Imao je velike sportske planove

Šandor Sekelj, trener parasportiste, rekao je za medije da je doživeo šok i da je u neverici od kada je čuo šta je uradio mladić koga je smatrao dobrim sportistom i čovekom koji ne bi mogao nikome da naudi.

#Hapšenje

#Poruka

#Subotica

#Ubistvo

'