AKTUELNO

Na salašu u podnožju sela Jabukovac kod Negotina u petak oko 14 časova pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a, navodno, u zločinu su korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

Četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića najverovatnije je počinjeno iz koristoljublja. Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a, navodno, u zločinu su korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

Foto: TvPink Printscreen

Policijski rad dodatno otežava i činjenica da je od ubistva do pronalaska tela prošlo nekoliko dana (dva, a možda i više), što je zločincima dalo dovoljno vremena da pobegnu. Zasad postoji nekoliko pravaca istrage, a policija i tužilaštvo ne izlaze sa činjenicama u javnost kako bi što pre sklopili kockice krvavog pira.

Raja Kazimirović

Foto: Privatna arhiva

Dragica Kazimirović

Foto: Privatna arhiva

Dragana Jozeljić

Foto: Privatna arhiva

Ljubinka Oprikić

Foto: Privatna arhiva

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), na salašu na mestu Valja Vratne na tromeđi Jabukovca, Urovice i Vratne, do sada je privedeno na saslušanje više osoba. Svi su pušteni posle ispitivanja, a navodno, prošli su i poligraf.

Sam način izvršenja dela unosi i sumnju da je ubica ili više njih, možda i profesionalac. Na licu mesta, nezvanično saznajemo, nisu pronađene sve čaure. Iako je četvoro ljudi ubijeno sa ukupno 10 metaka, krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova tela - nema.

#Ubistvo

'