separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

TUGA DO NEBA! Dragoljub iz Valjeva se moli za sina, a sahranjuje sestrića! Obojica bila u istim kolima kobne noći na Ibarskoj...


Nesreća je potresla celu Srbiju!


U porodičnom domu Stevanovića, u valjevskoj Ulici Nikole Nikolića, muk i tišina. Dragoljub, otac povređenog Stefana (17) i ujak poginulog Đorđa Subotića (19) kuka za sestrićem, ali i moli Boga za teško povređenog sina.

Pridržavajući se za ogradu, nesrećni čovek nekako se domogao stolice, a onda ne krijući suze, naglas je počeo da nariče.

- Niko da mi javi šta se tačno desilo - kroz suze priča Dragoljub.

- Celu noć nema dece da dođu kući, pa sam njihov nestanak ujutru prijavio policiji. Kažu mi da se ne sekiram, da ništa nije sigurno - podseća se.

Autor: Printscreen Facebook/Ђорђе Суботић

Sa svojim sinom, koga je majka ostavila sa pet godina i preudala se, Dragoljub je odgajao i sestrino dete Đorđa. Njegova majka Aleksandra živi i radi u Švajcarskoj, a brigu o sinu poverila je rođenom bratu. Đorđe je završio školovanje, zaposlio se i svaki dinar delio sa ujakom i bratom.

Komšiluk o Dragoljubu i deci ima samo reči hvale.

Autor: Printscreen Facebook/Stefan Stevanović

- Ni Stefan, ni Đorđe nisu bili bahati. Deca kao i svaka druga. Niko ne zna gde su se oni preksinoć zaputili i kako se i šta dogodilo - priča komšinica.

Stefanova majka Snežana je stigla iz Svilajnca. U dvorište kuće ušla je plačući, a potom se uputila za Beograd kako bi videla šta joj je sa detetom.

Autor: Printscreen Facebook/Djordje Belusevic

U taksiju je bio i Đorđe Belušević (22), Stefanov i Đorđev komšija, sa kojim su se družili. I on je nastradao u petak ujutru.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti