AKTUELNO

Policija je danas zatekla telo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga! Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvesne Dragane, za koju se sumnja da je ćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadleću ovo selo kod Negotina. Kako Kurir nezvanično saznaje, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu. Prema rečima meštana, u poslednje vreme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvetljavanju ovog strašnog zločina. U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

#Ubistvo

'