separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

DEVOJČICA (4) SE UDAVILA NA OČI SVOJIH RODITELJA: 'Brčkala se u bazenu, igrala, a mi smo se zapričali...' - Detalji stravične tragedije kod Pančeva


'U jednom trenu moj sin je prišao da prekrije bazen ceradom i tada ju je ugledao. Izvukli smo je napolje, ali bilo je prekasno', ispričao je kroz suze devojčicin deka.


Devojčica H. T. (4) iz Omoljice kod Pančeva udavila se na oči svojih roditelja i drugih članova rodbine danas u bazenu, u dvorištu kuće svog dede.

Neposredno pre tragedije devojčica se sama brčkala u bazenu dubokom oko 65 centimetara. Do bazena je na svega metar-dva sedelo pet-šest odraslih osoba, uključujući i njene roditelje.

Kako je za beogradske medije rekao deda Milosav, u čijem je dvorištu došlo do tragedije, devojčica je odrasle prskala pištoljem na vodu i zasmejavala ih.

- S vremena na vreme izlazila je iz bazena da napuni pištolj na vodu do obližnje česme, pa se vraćala. Mi smo se zapričali i onda u jednom trenu samo primetili da je nema - rekao je on.

Porodica je počela da devojčicu traži po dvorištu, ali nije mogla da je nađe.

- Mnogo smo vremena izgubili tražeći je. U jednom trenu moj sin je prišao da prekrije bazen ceradom i tada ju je ugledao. Izvukli smo je napolje, ali bilo je prekasno. Ništa više nije moglo da se učini - rekao je deda.

Hitna pomoć je izašla na lice mesta, a telo deteta je odneto na obdukciju.

Kuća u kojoj je devojčica živela sa roditeljima i dva starija brata nalazi se nedaleko odatle. Iza zatvorene kapije s vremena na vreme bi se prolomio plač. Porodica je u šoku nakon iznenadne tragedije. Kako se po selu nezvanično priča, sahrana bi mogla da bude već sutra.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti