AKTUELNO

Starica čije je telo pronađeno 20. juna u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno je ubijena, pa tek onda spaljena, a kako mediji saznaje, reč je o Beograđanki M. G. (80).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, kaže se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Starica čije je telo pronađeno 20. juna u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno je ubijena, pa tek onda spaljena, a kako mediji saznaje, reč je o Beograđanki M. G. (80).

Podsetimo 20. juna oko 16 sati jedan od meštana primetio je prevrnut kontejner iz kog je virilo ugljenisano telo.

- On je bio u potpunom šoku. Nije mogao da veruje svojim očima da iz kontejnera viri gornji deo tela. Ubrzo posle toga došli su policija i veliki broj inspektora i forenzičara iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, ali i iz Beograda. Dva dana su pregledali sve kontejnere i iz njih izneli sve što im je bilo sumnjivo i što bi moglo da pomogne u rešavanju slučaja - završava naš sagovornik.

Telo žene doneto bez ruku

Pojedini meštani tvrdili su da su ženi bile i odsečene ruke. Naveli su da je telo žene zapaljeno bez ruku. Veruje se da je ubica, ili ubice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesrećne žene.

Pročitajte još: ONA ĆE SUDITI ZORANU MARJANOVIĆU! Poznat i mesec u kojem će biti ročište - DA LI ĆE ISTRAGA UBISTVA NAPOKON DOBITI EPILOG?

#Beograd

#Istraga

'