separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

PRVA FOTOGRAFIJA ČOVEKA KOJI JE UHAPŠEN ZBOG KNELTOVOG UBISTVA: Evo ko je bio Tajger i šta se desilo u hotelskoj sobi 331!


Kneletova likvidacija bila je početak krvave serije ubistava.


Aleksandar Knežević Knele, jedan od žestokih momaka s beogradskog asfalta, imao je samo 21 godinu kada je 28. oktobra 1992. likvidiran u čuvenom apartmanu 331 hotela "Hajat" u Novom Beogradu.

Pronađen je kako mrtav leži na stomaku, a na ogledalu je krvlju bila ispisana poruka "broj 1".

Iako je uvek nekoliko puta proveravao koga pušta u sobu, a pištolj u ruci navodno držao čak i kada su mu u posetu dolazili bliski prijatelji, kobnog dana napadača je pustio u sobu.

- Ležao je na stomaku, upucan s leđa. Mislimo da su u sobi bile dve osobe, jedna koja je očigledno imala nešto da mu saopšti i stajala je ispred njega, i druga, koja mu je stavila pištolj na potiljak i naterala ga da klekne na kolena. Na ogledalu je bio ispisan broj 1, što je možda bila poruka da je Knele prvi sa spiska za odstrel - ranije je objasnio bivši funkcioner beogradske policije, iz odeljenja za krvne delikte koji je bio na uviđaju u sobi 331 hotela Hajat kada je Knele ubijen.

Za Kneletovo ubistvo bio je osumnjičen Ćentin zet Miodrag Cvijetinović zvani Miša Tajger, koji je kasnije pušten iz zatvora usled nedostatke dokaza. Njemu je, kako je ranije objavljivano, u zatvoru Ćenta slao mnogo novca tako da je Miša kupio naklonost zatvorenika i stražara.  

Navodno, samo jedan dečko rešio je da mu se suprotstavi, ali ga je Miša pretukao. Ćenta ga je jednom posetio i rekao da je sve sređeno, nakon čega je Tajger oslobođen zbog nedostatka dokaza.  

Nakon toga Cvijetinoviću se gubi svaki trag, a upućeni u istragu kažu da je najverovatnije ubijen, a njegov leš uništen. 

Miša je takođe hapšen za ubistvo Darka Stanojevića, Kneletovog nerazdvojnog druga sa kim su ubice ušle u Kneletovu sobu pod pretnjom. Sumnja se da je Darko ubijen jer mrtva usta ne govore.

Kada je Voja Amerikanac ubio Ćentu, Bojan Petrović koji je pretendovao da preuzme podzemlje, zajedno sa još par ljudi među kojima je bio i Miša, otimaju i muče Voju dok nije priznao da je ubio Ćentu, sve to snimaju, a onda ga ubijaju. Vrlo brzo ih stiže osveta. Bojan je izrešetan sa svojim telohraniteljem, a Mišino telo nikad nije nađeno i vodi se kao nestao.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti