separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

DVE VERZIJE VUKOVE (19) SMRTI:  Trenutak nepažnje ga je KOŠTAO ŽIVOTA?


Čuo se tup udarac, tinejdžer je ležao na ulici obliven krvlju!


Vuk Laćarak (19) preminuo od teških povreda koje je zadobio kad je pao na beton s vrha devetospratnice u Poenkareovoj ulici na Paliluli.

Maturant Vuk Laćarak (19), koji je preksinoć pao sa ograđenog krova devetospratnice u Poenkareovoj ulici dok je drugu pokazivao pogled, preminuo je prošle noći od teških povreda koje je zadobio.  

Nesreća se dogodila u nedelju oko 20 sati, u trenutku dok je nesrećni mladić s drugom (17) bio na vrhu zgrade pored višespratnice u kojoj je živeo s majkom. Pretpostavlja se da je tinejdžer pao s vrha zgrade usled nepažnje.  

Dve verzije  

- I dalje se utvrđuje kako je mladić pao, a zasad postoje dve verzije. Prema jednoj, on se preturio preko ograde, a prema drugoj je, iz nekog razloga, sam preskočio ogradu, izgubio ravnotežu i pao. Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom - rekao je izvor upoznat sa slučajem.  

Komšije iz zgrade kažu da je prizor nakon pada bio jeziv.  

 - Čuo se tup udarac, a kad sam izašla na prozor, videla sam dečka kako leži obliven krvlju. Glava mu je bila na betonu, a telo u travi. Davao je znake života. Potom su tu došli ljudi koji ga poznaju, pa je usledila vriska. Možda mu je tu bila i majka. Nadala sam se da će preživeti - priča potresena komšinica. Inače, da je Laćarak bio s drugom na krovu, potvrdile su nam i njegove komšije.   

Spremao se za studije  

- Bio je s jednim dečkom, ali ga ne poznajem. Mislim i da nije iz ovog kraja. Možda ga je vodio da vidi pogled. Verujem da je sve ovo samo nesrećni slučaj jer je Vuk bio izuzetan dečko. Završio je Petu beogradsku gimnaziju i znam da je pričao da će da konkuriše na nekom fakultetu u Sloveniji. Ne znam šta je uradio - priča jedan od mlađih komšija nastradalog Laćarka. On dodaje da o poginulom tinejdžeru ima samo reči hvale.

- Nije pio, nije bio problematičan. Uvek ljubazan i nasmejan. Otac mu je preminuo pre nekoliko godina i živeo je samo s majkom. Svi smo veoma potreseni - kaže mladić iz zgrade u kojoj je pokojni Laćarak živeo.  

Mladi ne izlaze često na krov 

Komšije iz zgrade tvrde se retko izlazi na krov i da je on stalno zaključan. - Krov jeste zaključan, ali svaki stan ima ključ. Uglavnom ga koriste stanari koji nemaju terasu za sušenje veša. Omladina se retko kad tu skuplja, imaju dole park, pa i nema potrebe da izlaze gore. Ne znam zašto je taj mladi čovek izabrao da ode gore - pita se jedna komšinica, koja nije želela da joj objavljujemo ime.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti