separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

IZ PROVODA U SMRT: Ognjen je na telu imao SMRTONOSNE OPEKOTINE, a evo šta je prethodilo tragediji


Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.


Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila u momentu kada se vraćao iz provoda. 

Ognjen Ć. je ostao na mestu mrtav. 

Mediji navode da mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. 

U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.  

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.  

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.  

- Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao – kažu u školi.  

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema. 

- Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice Ćuk.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti