AKTUELNO

Komšije navode da je porodica teško živela i da baka nije mogla sama da se stara o bolesnom sinu, pa pretpostavljaju da ga je ubila iz samilosti, a onda pokušala i sebi da prekrati život.

Osamdesetrogodišnja starica mađarske nacionalnosti sumnjiči se da je noćas u porodičnoj kući u Ulici Petefi Šandora u Novoj Crnji ubila nepokretnog sina (60), saznaje Telegraf.rs. Njih je u kući pronašla komšinica oko 9 sati koja je starala i njenom sinu pomagala jer su bili slabo pokretni.

- Zatekla je stravičan prizor i odmah pozvala policiju i lekare iz lokalnog doma zdravlja - kaže naš izvor iz istrage.

U lokalnom domu zdravlja potvrdili su da se desilo ubistvo i pokušaj ubistva. Kako saznajemo, lekari su konstatovali smrt sina, dok je starica prebačena u bolnicu.

- Pretpostavlja se da je starica sinu prvo dala više tableta za smirenje, a kada je videla da se smirio i da mu je glava klonula, uzela je kesu i njome je ugušila nepokretnog sina - kaže izvor.

Komšije navode da je porodica teško živela i da baka nije mogla sama da se stara o bolesnom sinu, pa pretpostavljaju da ga je ubila iz samilosti, a onda pokušala i sebi da prekrati život. Policija je jutros u kući i vrši uviđaj, dok je u međuvremenu naložena i obdukcija mrtvog muškarca.

#Nesreća

'