AKTUELNO

Za ovaj zločin osumnjičen je Dragoslav Jovanović (25) koji je preminuo pošto je sebi pucao u glavu, a nakon što je ranio svoju suprugu Teodoru na Novom Beogradu.

Neđa Šubara (42), njegova majka Darinka (80) i tetka Milja P. (78) žrtve su koje su pronađene u ponedeljak uveče u septičkoj jami u Surčinu, a otete su najverovatnije 5. juna. Sve troje najverovatnije su ubijeni 24 sata kasnije, nakon brutalnog iživljavanja i mučenja.

Dragoslav Jovanović (25) iz Surčina osumnjičen je za ovaj zločin. Nakon ubistva on je njihove leševe bacio u septičku jamu. Šubara je živeo u naselju Dobanovci u luksuznoj kući, a navodno se bavio poslovima u vezi sa polovnim automobilima.

Članovi Šubarine šire porodice potresnim rečima opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Šubara je, kako prenose mediji, živeo sa nevenčanom suprugom, a njegov nestanak prijavila je ona, 10. juna.

Podsetimo, Dragoslav Jovanović je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe prošlog ponedeljka - iste večeri kada je navodno pokušao da ubije i svoju suprugu Teodoru. On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da beži kroz park. Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom delu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je video da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

#Surčin

'