AKTUELNO

Policija je sinoć oko 23 sata pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu. Leševi su izvučeni nešto pre ponoći, a sudeći prema povredama, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio.

Dragoslav Jovanović (25) koji je prošle nedelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomesečnim sinom osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu, potvrđeno je medijima u Tužilaštvu.

Pročitajte još: UŽAS U SURČINU! Tri tela pronađena u septičkoj jami iza tržnog centra! U toku istraga o TROSTRUKOM UBISTVU za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović! (FOTO+VIDEO)

Prema informacijama tela Š. N. (42), njegove majke D. Š. i tetke P. M. nađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

- Tela su u lošem stanju izvađena iz vode. Na njima se vide detalji nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kada su ubijeni i kojim predmetom - objašnjava izvor blizak istrazi.

Foto: Pink.rs

Ceo ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao "da drži jezik za zubima", ali da za njega mora da obavi jedan poseban zadatak koji će joj biti dobro plaćen. Ona je u njegovom automobilu "BMW x5" videla lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.

Troje rođaka nestalo je 10. juna, a kako mediji saznaju, ubijeni Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Prema saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni. Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi u vezi sa poslom koji je Jovanović vodio.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

Podsetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da beži kroz park.

Foto: Pink.rs

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom delu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je video da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

Pročitajte još: OPSADNO STANJE U SURČINU! U toku UVIĐAJ zbog TROSTRUKOG UBISTVA za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović! (VIDEO)

#Surčin

#Ubistvo

'