AKTUELNO

Tuga...

Majka D. R. (36) bacila je trodogišnju ćerkicu T. R. sa četvrtog sprata na Bežanijskoj kosi, pa potom i sama skočila.

Kako Pink.rs nezvanično saznaje, majka je prvo devojčici prerezala vene, pšotom sebi, zatim je ćerkicu bacila sa četvrtog sprata, pa sama skočila.

Majka je, kako se sumnja, podmetnula i požar u stanu u kojem je sa ćerkicom živela na Bežaniji, u Ulici Ismeta Mujadinovića 9. Vatrogasci su lokalizovali požar, a po dolasku lekarske ekipe, doktori su mogli samo da konstatuju smrt obe osobe.

Foto: Pink.rs

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Njihova tela zatečena su ispred ulaza u zgradu.

Prema saznanjima beogradskih medija, jedan od komšija je pokušavao da odgovori ženu da skoči, nije uspeo u tome, a potom je video da je devojčica već ležala na zemlji.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na licu mesta policija i dalje obavlja uviđaj, prisutne su brojne ekipe vatrogasaca, policajaca i forenzičara. Komšije su se okupile oko zgrade, u šoku su i posmatraju šta se događa.

Foto: Pink.rs

Na licu mesta je i suprug žene koja je bacila dete, a potom izvršila samoubistvo. Policajci i komšije pokušavaju da ga uteše, međutim nesrećni čovek je u šoku i sve vreme plače.

Na licu mesta je i ostala porodica preminulih. Svi su u šoku.

Pročitajte još: OČEVIDAC UŽASA NA BEŽANIJI POKUŠAO DA SPREČI TRAGEDIJU: Istrčao sam na terasu i video da je žena BACILA DETE, onda je I ONA SKOČILA...

#Bežanijska kosa

#Tragedija

'