AKTUELNO

Jovana A. kobne večeri prvo molila supruga Slobodana da je provoza na motoru, ali je on to odbio jer dvotočkaš nije bio ispravan.

Kada je njena beba zaspala, otišla je u vožnju sa bratom Milutinom i nastradala.

Jovana je pre nesreće uspavala ćerku Saru i otišla da se motorom provoza sa bratom Milutinom. Tuga mi stegne srce kada pomislim da je više nema i da je moja sedmomesečna unuka ostala bez majke, a moj sin Slobodan bez supruge, rekao je svekar 16-godišnje tinejdžerke Zoran Aleksić.

Foto: Printscreen Facebook/Jovana Aleksic

Tinejdžerka (16) je u sredu poginula u udesu na Valjevskom putu kada je na "suzuki" na kom je bila sa bratom Milutinom Božovićem (22) naleteo "reno klio". Milutin je tada teško povređen, ali nije životno ugrožen.

- Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: "Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim!" - ispričao je Zoran i dodao da je Jovana zatim otišla da uspava Saru, a njegov sin je otišao u prodavnicu.

Prema njegovim rečima, kada je Sara zaspala, Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se dotad nikada nije vozila na motoru.

Foto: Printscreen Facebook/Jovana Aleksic

- Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava - rekao je on i dodao:

- Mislim da sad Slobodan izdržava samo radi ćerke Sare. Planirali su da imaju i još dece, a sada se ovo desilo.

Podsetimo, tragedija se dogodila u sredu oko 21 sat u blizini benzinske pumpe na Valjevskom putu u obrenovačkom selu Piroman.

#Majka

#Nesreća

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'