AKTUELNO

Dragoslav J. (25), koji je u ponedeljak veče pokušao da usmrti suprugu Teodoru (25) pred njihovom bebom, pa potom pucao sebi u glavu, potiče iz kriminalne porodice.

Dragoslav J. (25), koji je u ponedeljak oko 20 sati pokušao da ubije suprugu Teodoru J. (25), a potom i sebe na Novom Beogradu.

Kako pišu beogradski mediji, Dragoslav je ispalio je tri hica u grudi i rame nesrećnoj ženi, i to dok je na samo četiri metra od nje stajala njihova beba, stara 15 meseci, a potom se dao u beg preko livade u Ulici Ivana Ribara. Beba pukom srećom nije povređena, ali je veoma istraumirana.

Foto: Pink.rs/P. N.

Očevici neviđene porodične drame su za beogradske medije ispričali da su u ponedeljak videli Teodoru, Dragoslava i njihovo dete u kolicima kako šetaju po parkingu.

- Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ispred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vreme su mirno razgovarali i šetali s detetom. Čuli smo kada je Dragoslav rekao: "Teodora, ljubavi, ajmo dotržnog centra da ti kupim nešto." Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su... U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Videvši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji - kaže očevidac i nastavlja:

Foto: Pink.rs/P. N.

- Jedan metak ju je pogodio u rame, a dva u grudi. Počela je da vrišti, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je unezvereno trčao preko livade i posle 200 metara je pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo.

Teodorin otac potresen - Vikao da će ubiti zeta

Stanari iz obližnjih grada ispričali su da je na mesto pucnjave brzo stigao i otac ranjene devojke, koji je bio vidno potresen. - Bio je van sebe! Vikao je da će on ubiti Dragoslava! Ponavljao je: "Zar ovo niko nije mogao da spreči?" - prepričava očevidac i dodaje da je Teodorinu i Dragoslavljevu bebu preuzela baka, Teodorina majka, i da dete nije povređeno.

Kako kaže, teško povređena Teodora je sve vreme bila svesna i razgovarala je s policajcem.

- Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: "Moj muž, razvodimo se, već neko vreme nismo zajedno." Onda je počela da jauče i vrišti i da se žali kako je boli - kaže sagovornik.

Foto: Pink.rs/P. N.

Hitna pomoć je nakon toga odvezla Teodoru, ali i Dragoslava u Urgentni centar i oboje se nalaze u bolnici u teškom stanju.

Teodorina prijateljica ispričala je da su se ona i Dragoslav upoznali još dok su bili deca i da su se godinama zabavljali.

- Bio je grub prema Teodori i nasilje je trpela godinama. Stalno je ponavljala da ga se plaši, ali se sve donedavno bojala da ga prijavi. Pre izvesnog vremena je to učinila i vratila se kod roditelja. Svi smo se pribojavali da bi ovako nešto moglo da se dogodi - rekla je drugarica.

#Novi Beograd

#Pucnjava

#Svađa

'