AKTUELNO

U obračunu u Krnjači ubijen je još jedan migrant, koji je izboden nožem čak 24 puta. Kako saznajemo, reč je o migrantu koji se sumnjiči da je sinoć ubio Avganistanca u Beogradu.

Kako Pink.rs saznaje, šesnaestogodišnji migrant, koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana u sredu uveče u centru Beogradu, ubijen je kod izbegličkog kampa u Krnjači. On je zadobio više uboda nožem u grudi i stomak.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Kako su za Pink.rs naveli iz Hitne pomoći, migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem. Međutim, prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao naš portal, ubijen je upravo onaj migrant koji se sumnjiči da je sinoć počinio zločin u Karađorđevoj ulici.

Saznajemo i da su scene sa lica mesta jezive: on je izboden po glavi, rukama, nogama, stomaku, leđima... Brojne policijske ekipe su na licu mesta, obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima.

Podsećamo, sinoć je u centru Beograda, u Karađorđevoj ulici izboden Avganistanac Kamran Kan kojeg su napala dvojica sunarodnika.

Foto: Printscreen Facebook/Kamran Khan

Ranije danas policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je večeras ubijen i dalje se tragalo.

Pročitajte još: NOVI DETALJI UBISTVA U BEOGRADU: Migrant NEGIRA da je nasmrt izbo sunarodnika

#Ubistvo

'