separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

ZORAN MARJANOVIĆ OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE JELENE KRSMANOVIĆ! Viši sud u Beogradu potvrdio optužnicu posle 3 godine istrage!


Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.


Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović već tri godine najkontroverzniji je slučaj u Srbiji, a istragu prate brojna pitanja.

Optužnica koja je podignuta protiv njenog supruga Zorana Marjanovića do sada je dva puta vraćena na dopunu.

Kako se navodi u optužnici, tužilaštvo, koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana, navelo je da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i pravio se da je traži i da je zabrinut.

Zoran Marjanović je tada medijima rekao da "posle svega što je preživeo poslednje tri godine nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, ali da je bog istina i da štiti pravednike".

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već pune tri godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti