separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

UBICA SA VRAČARA PUŠTEN IZ BOLNICE: Zaklao ženu dok su deca spavala u sobi, a onda je uputio poziv OVOJ OSOBI


Boško je jedini koji može da otkrije razlog svađe, a time i motiv Jeleninog ubistva.


Boško Spasić (44), osumnjičen da je zaklao suprugu Jelenu (52) u stanu na Vračaru, a zatim, u pokušaju samoubistva, prerezao vene, pušten je danas iz bolnice i očekuje se da sutra, na saslušanju u tužilaštvu, razjasni zašto je ubio životnu saputnicu.

- Posle zločina u sredu, oko sedam sati, osumnjičeni je sebi prerezao vene, pa je prevezen u Urgentni centar. Nije bio u životnoj opasnosti, i kada mu se stanje stabilizovalo, otpušten je i tada mu je po nalogu dežurnog zamenika Višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. O samom ubistvu nije pričao - navodi sagovornih upoznat sa istragom.  

Mera zadražavanja osumnjičenom ističe sutra, kada će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, a posle toga biće odlučeno da li će mu biti određen pritvor, kao i da li će možda biti upućen i na psihijatrijsko veštačenje.

Da li će izneti odbranu ili će i dalje ćutati o ubistvu supruge, u ovom momentu može samo da se nagađa. Činjenica je međutim da samo osumnjičeni može da otkrije razlog svađe, a time i motiv Jeleninog ubistva.  

Vrata doma porodice Spasić u Ulici Desanke Maksimović 19, u kome je, kako se sumnja Boško ubio Jelenu, danas su bila zaključana. Kao i vrata susednog stana, u kome žive Boškova sestra Katarina i majka Ljiljana, koja je u vreme ubistva bila u Sremskim Karlovcima.  

Prema za sada poznatim informacijama, Boško je upravo sestru pozvao nakon što je Jeleni zabio nož u vrat, i pre nego što je sebi prerezao vene. U momentu zločina u susednoj sobi, spavali su Jelenini i Boškovi maloletni sinovi, uzrasta 13 i 11 godina, koje je tetka izvela iz stana.  

- Nismo videli nikoga od njih. Dečake su sigurno sklonili, a sa njima i tetka i baba. Možda ih je preuzela i majčina rodbina. Šta god da je bilo između njih, ma kakvi provblemi, finansijske ili druge prirode, ako nisu mogli da reše, trebalo je da se razvedu i da deca imaju oba roditelja. Ovako, jedno je mrtvo, a drugo će sutra biti u zatvoru, pa deca neće imati ni majku ni oca - bio je jedini komentar komšija.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti