AKTUELNO

Fotografija mrtve devojčice Lune Firulović (3) u mrtvačkom sanduku, koju je zverski i do smrti isprebijao očuh Zoran Albić, pojavila se danas na društvenim mrežama.

Slika isprebijanog deteta uznemirila je brojne korisnike koji u svojim komentarima najoštrije osuđuju ovaj zverski čin, pozivajući nadležne da se osumnjičeni Albić, koji je priznao zločin, najoštrije kazni.

Kako saznajemo, nesrećna devojčica danas će biti sahranjena u selu Slatina, gde živi njen otac Dragan.

- Pogrebnici koji danas pripremaju sahranu, grcali su u suzama kada su videli leš nevinog deteta koje je zverski isprebijano. Kakvi su to monstrumi koji su to mogli da urade nevinom biću - ispričao je za Kurir jedan meštanin .

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Podsetimo, majka nesrećne devojčice Vesna Firulović, pobegla je pre mesec dana sa detetom kod svog školskog druga Alabića, sa kojim je otpočela ljubavnu vezu. Kobnog jutra ona je zajedno sa njim donela malu Lunu u bolnicu, a oboje su tvrdili da je dete palo sa neograđene terase kuće.

Pregledom je utvrđeno da je dete zverski isprebijano, pa je policija uhapsila i majku i ljubavnika.

Na saslušanju je Alabić priznao da je tukao detet, dok je Vesna tvrdila da je nju prethodno izbacio iz kuće jer je bio pijan.

#Negotin

#Sahrana

'