AKTUELNO

Polio je i zapalio dok je ležala u krevetu

Slavica Ludman sahranjena je u ponedeljak na groblju u Molu. Za njom je ostao sin jedinac, mladić za kojeg je bila jako vezana.

Slavica Ludman (47) iz Mola, koju je suprug Karolj Ludman (58) polio benzinom i zapalio, preminula je od posledica gušenja dimom i vatre koja joj je ugljenisala telo do potpune neprepoznatljivosti.

Nesrećna žena nije imala drugih povreda po telu.

Njen suprug Karolj Ludman i dalje se oporavlja u Opštoj bolnici u Senti. Njegovo stanje je dobro i očekuje se da ubrzo bude saslušan.

On je ujedno i jedini svedok požara koju je izazvao i u kojem je život na stravičan način izgubila Slavica.

- Pitao je suprugu da mu da insulin jer je dijabetičar, ali je ona te večeri to odbila da uradi. Sam sebi je dao insulin i revoltiran zbog toga što je ona odbila da mu pomogne otišao je do kola po kantu sa benzinom. Polio je i zapalio dok je ležala u krevetu. Kada je vatra buknula i on je zadobio opekotine po licu i rukama. Izašao je napolje da se polije vodom, ali dok se vratio žena je izgorela – navodi izvor blizak istrazi.

Ovaj monstruozan zločin dogodio se u noći između petka i subote u porodičnoj kući Ludmanovih u Molu, u ulici 8. oktobra. Komšije su primetile da iz kuće kulja dim i vatra i pozvale su u pomoć vatrogasce, policiju i Hitnu pomoć.

Istraga se vodi u pravcu ljubomore zbog čega je između Karolja i nastradale Suzane bilo prepirki duže vreme. Razmirice koje su imali kulminirale su kobne noći prepirkom oko insulina.

U Molu za bračni par Ludman meštani imaju samo reči hvale. Još uvek su svi u neverici da je Karolj, koji važi za vrednog čoveka, zapalio svoju suprugu. Slavica Ludman sahranjena je u ponedeljak na groblju u Molu. Za njom je ostao sin jedinac, mladić za kojeg je bila jako vezana.

#Smrt

'