separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

KOPIRAO MASAKR IZ NOVOG SADA: Ubica sa Vračara zario nož ženi u vrat pred dvoje dece?! Dečaci iz zgrade izvedeni uplašeni i izbezumljeni


Pre nego što je Boško Spasić prerezao sebi vene u stanu na Vračaru, a nakon što je navodno usmrtio svoju suprugu Jelenu, on je pozvao sestru i obavestio je šta je uradio.


Kako mediji saznaju, u stanu su u tom trenutku bila i njihova deca, dva dečaka od 11 i 13 godina, ali njima nije ni pokušao da naudi.

Po svemu sudeći, kako kaže izvor, dečaci nisu bili u istoj prostoriji u trenutku ubistva. Njihova tetka, a Boškova sestra, došla je u stan brzo i zatekla krvavu scenu.

Stariji sin je pre dve godine operisao tumor na mozgu, ali sad je dobro. Tumor je uspešno otklonjen.

Autor: Tanjug, Pink.rs

- A znate kako su im slatka deca kad stanu na stepenice, pa kažu: "Dobar dan, tetka Goco, kako ste" - rekla je komšinicia Kosana S.

- Imali su složan brak, dvoje dece. Jedno dete je bilo bolesno, zajedno su to dete lečili. Imao je tumor na mozgu. I drugi sin im je otprilike tog uzrasta. Dobri dečaci, dobra porodica, mene čudi da je to moglo da se desi Bošku. On je jedan divan dečko, iz jedne dobre porodice - dodala je.

Tragedija se dogodila u Ulici Desanke Maksimović 19 na Vračaru. Boško je nožem ubo suprugu u vrat, pa sebi presekao vene. Kada je policija stigla u stan, pored njegovog tela je bio nož. Hitna pomoć ga je prevezla i on, po svemu sudeći, nije životno ugrožen.

Kako su komšije rekle, baš jutros se iz njihovog stana čula vika. I to, kako tvrde, nije prvi put.

- Čulo se jutros kroz ventilaciju, neka vika, nasilje. Tukao ju je, izgleda. Čuli smo i ranije isto - rekle su komšije.

DECA IZVEDENA IZ STANA

Jelenine i Boškove sinove iz stana je izvela njihova tetka, Boškova sestra.

Deca su delovala uznemireno i izbezumljeno.

Autor: Pink.rs

DUGOVI - MOGUĆI MOTIV

Rođaci Spasića tvrde da su Jelena i Boško imali harmoničan brak i da su lepo živeli. Imaju dve firmne za jonizatore za prečišćavanje vode. Međutim, Bošku je navodno propao neki veliki posao i upali su u velike dugove pre nekoliko meseci.

Počeli su da prodaju nekretnine da bi se izvukli. Upravo ti dugovi bi mogli biti motiv za ubistvo.

Prema našim informacijama, nikada nije bilo prijava nasilja u porodici kod njih.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti