AKTUELNO

Zoran je, navodno, devojčicu udarao svuda po telu i verovatno bacao o pod.

Zoran A. iz Prahova kod Negotina osumnjičen je da je u ponedeljak, nešto posle ponoći, ubio maloletnu pastorku, devojčicu staru 2,5 godine, na taj način što ju je udarao svuda po telu i verovatno bacao o pod.

Zoran se nalazi u pritvoru do 48 sati, a večeras u 18 sati biće saslušan pred Višim tužilaštvom u Negotinu.

- Protiv njega je najpre podneseta krivična prijava zbog nasilja u porodici, ali je tu krivičnu prijavu više tužilaštvo preinačilo. Zoran A. se sumnjiči da je počinio krivično delo teško ubistvo. On za sada nije dao svoj iskaz tužilaštvu, ali foreznički dokazi upućuju na to, kao i informacije do kojih smo došli – kažu nadležni.

- Kada je ušao, devojčica se probudila i počela da plače. Osumnjičeni Zoran je, pod vidnim dejstvom alkohola, počeo da viče kako ne može da podnese plač deteta. Gotovo pomahnitao od besa jer mu je smetao plač, on je dohvatio devojčicu i pretukao je. Kada je majka videla da dete ne daje znake života, ona je taksijem, zajedno sa Zoranom, odvela ćerkicu u negotinsku hitnu službu - dodaje izvor.

Pročitajte još: Ovo su roditelji devojčice (3) koja je NAVODNO PALA SA TERASE: Danas izlaze pred tužioca zbog sumnje da su počinili UŽASAN ZLOČIN (FOTO)

Majka i očuh su tada kazali da je devojčica pala sa terase oko četiri izjutra. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Međutim, policija je privela majku i očuha, naložena je obdukcija tela deteta, došli su forezničari iz Niša i tako se došlo do ovih saznanja.

Da podsetimo, Vesna F. je pre oko mesec dana došla sa ćerkicom iz Bora u Prahovo i počela nevenčano da živi sa Zoranom u njegovoj kući. On je, prema priči meštana, bio problematičan i po izgredima već poznat policiji.

Nismo iznenađeni što se ovo desilo, ta je porodica nekako prokleta. Njegovog dedu je pre mnogo godina hicem iz puške ubio komšija jer su se posvađali oko međe. Eto, sad Zoran ispade ubica. Mnogo je njega bio loš glas u selu...

Nakon saslušanja u Višem tužilaštvu, Zoranu A. će najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana.

#Smrt

#Ubistvo

'