AKTUELNO

Nakon što je Slobodan Miljuš (37) priznao monstruozno ubistvo Zvjezdane Bencun (31) i poručio da je to bila osveta njenom ocu, majka nesrećne žene za naš portal priča o zamršenim porodičnim odnosima i problemima koje su imali.

Mirjana Kostić Vlajić juče nije bila na sahrani ćerke, koju je muž nasmrt pretukao bejzbol palicom, pa legao u krevet sa njom dok je umirala.

- Tražila sam od druge dece da mi kupe kartu, molila… da ispratim svoje čedo…Oni nisu hteli! Kažu: "Šta ćeš nam ovde da cmizdris i da nas sramotiš?"- priča Mirjana za naš portal i dalje šokirana ogromnim gubitkom sa kojim se suočila.

Mirjaninog imena nema na umrlici.

- Zvjezdanu niko nije podržavao, ni pomagao. U Americi je imala sestru Dajanu, ali mesecima nisu razgovaralei dva brata, ali joj nisu hteli pomoći. Patila se radeći tri posla – priča sa knedlom u grlu Mirjana.

Kako dodaje, ni otac joj nije pomagao, već se sama borila kroz život sa dvoje dece.

Komentarišući to što je Slobodan rekao da je Zvjezdanu ubio kako bi se osvetio njenom ocu, Mirjana kaže da njih dvojica jesu bili u sukobu, ali nije otkrila zbog čega.

- Njen otac se posvađao sa njenim mužem. Pretili si jedan drugom, a niko da nju zaštiti…Ona je najmanje kriva - kaže Zvjezdanina majka, tvrdeći da je bivši muž toliko mrzi da nije dozvolio da njeno ime bude na umrlici.

Za Zvjezdaninog oca nema lepe reči, ali ni za ostatak familije.

- Moje je dete bilo mnogo napaćeno pored onolike familije, sestre, dva brata i oca koji imaju novca, a pustili su je da se sama bori. Ja sam pomagala koliko sam mogla – priča Mirijana.

Foto: Facebook Printscreen

Zvjezdana i Slobodan imaju dva sina i obojica su maloletni.

Mirijana kaže da ne zna kakva je procedura i ko će preuzeti brigu o njenim unucima.

- Ja sam u Bosni, a oni i Americi i ništa ne znam – uznemireno je dodala.

Zvjezdana je ubijena 17. maja, a pet dana kasnije je sahranjena. Nju je muž nasmrt pretukao bejzbol palicom, pa legao pored nje u krevet dok umirala. Da stvar bude još gora njihov sin (13) je sve video i pozvao policiju. Kada je hitna pomoć stigla, Zvjezdana je još davala znake života, ali je u bolnici podlegla povredama. Pretpostavlja se da je Slobodan ubio Zvjezdanu zato što mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod.

Foto: Las Vegas Metropolitan Police Department

Slobodan je priznao ubistvo i rekao da se ne kaje.

- Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio - nikada nije bila kući, nije vodila računa o deci, sve sam radio ja... Da njen otac nije zabadao nos gde ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim, a kada bude gledao vesti, znaće zbog čega - rekao je monstrum Slobodan.

#Majka

#Ubistvo

#suprug

'