AKTUELNO

Strikovići pronađeni u lokvi krvi.

Velika porodična tragedija dogodila se u petak oko 16 i 15 u porodičnoj kući Striković u nikšićkom prigradskom naselju Kličevo, kada je Rajan (45) iz pištolja ubio majku Senku, pa sebe.

Ovaj događaj šokirao je sve u kraju, a šta je prethodilo i zbog čega je nesrećni Rajan povukao oroz i cev uperio u majku, utvrdiće istraga.

Nezvanično, Senka je bila bolesna žena, kojoj nije bilo leka, a sin verovatno nije bio u mogućnosti da joj pomogne, pa je rešio da na surov način prekrati muke i njoj i sebi.

Rajan je radio kao policijski službenik Sektora granične policije, bio je primeran i omiljen na poslu. Supruga i dvoje dece žive u susedstvu i bili su u šoku kada su čuli hice. Neko je pozvao policiju i Službu hitne pomoći, ali je sve već bilo kasno.

Stravičan prizor zatekli smo oko 17 sati - dva nepomična tela u lokvi krvi, sin i majka, a ispred kuće policijsko vozilo. Komšije je takođe obuzela tuga. Osim reči hvale za Strikoviće, ugledno bratstvo u ovom kraju, a i šire, jedva da su imali nešto više da kažu.

- Neka muka je prizvala zločin. Užas. Šta god da je bilo, rešenje se moglo naći. Jedino se životi ne mogu vratiti. Rajan je morao misliti na svoju porodicu. Kako podići decu bez oca, stuba porodice - pitaju se žitelji Kličeva.

#Samoubistvo

#Ubistvo

'