AKTUELNO

Nesrećni mladić je razvozio prijatelje kada se dogodila tragedija.

Marko Anđelić (32) iz Trebinja poginuo je, a četiri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje dogodila u trebinjskom naselju Mokri dolovi.

Marko je iz Beograda, gde živi i radi pre nekoliko dana došao je u svoj rodni kraj da se oženi.

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesrećni mladić je razvozio prijatelje.

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu.

Prema saznanjima Srpskainfo njegova tek venčana supruga iz Beograda, nije bila u automobilu.

Kako je naveo izvor, ona je trebala „u drugoj turi“ da se iz restorana, gde je bilo veselje, preveze do Markove porodice u trebinjskom naselju Gorica.

Od siline udara vozač je poginuo na licu mesta, dve osobe su zadobile teže, a dve lakše povrede.

Anđelić, čija porodica živi u trebinjskom naselju Gorica, sa verenicom je iz Beograda pre nekoliko dana došao u Trebinje kako bi sudbonosno „da“ izgovorili u njegovom rodnom gradu.

U šoku sam. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. On je bio najsrećniji na svadbi, jer se ženi u svom rodnom mestu, što mu je uvek bila želja, otkakao je otišao da studira pravo u Beogradu i tamo ostao da radi. Niko nije mogao ni naslutiti ovakvu tragediju. Kad sam čuo šta se dogodilo, nisam mogao verovati. Takvo veselje i takvu sreću da prekine ovako nesrećna sudbina - kaže jedan od gostiju na svadbi.

Kako Srpskainfo saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sedeo iza nastradalog Anđelića zadobio je prelom levog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Devojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smeštena je na intezivnu negu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, stabilno.

Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila lekarima.

U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći kada je automobil izleteo s puta i udario u potporni zid.

Policija je obavila uviđaj, na lice mesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac.

Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović rekao je za Srpskainfo da se u naselju Mokri dolovi u subotu posle ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je M.A. izgubio život.

- Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao stradali iz za sada nepoznatih razloga izletelo s puta i udarilo u podzidu. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće - istakao je Vukanović.

Prošli vikend na trebinjskim gradskim ulicama dogodile su se tri saobraćajke. U subotu poslepodne u naselju Banjevci se prevrnuo automobil, ali, na sreću, niko nije stradao. U nedelju ujutru, u naselju Gorica povređen je dečak, kojem je automobil, koji je prešao preko ivičnjaka pregazio stopalo.

Pročitajte još: Marija se POTRESNOM PORUKOM OPROSTILA OD MUŽA KOJI JE POGINUO NA DAN SVADBE: Moj najvoljeniji suprug...

#Tragedija

'