AKTUELNO

Prolaznici koji su svedočili saobraćajnoj nesreći kod Hamburga koju je izazvao Boban Ilić (29) vozeći ulične trke pod dejstvom alkohola, obavili su razgovor sa policijom i njihova svedočenja se sada procesuiraju.

U međuvremenu, Ilić je pušten iz pritvora i nalazi se na slobodi, a prvu stvar koju je po izlasku uradio, po svemu sudeći je gašenje Fejsbuk profila.

Boban Ilić (29) Srbin iz Negotina sa boravkom u Nemačkoj, u Hamburgu, izazvao je saobraćajnu nesreću 1. maja na auto-putu A1, kada je vozeći automobil marke BMW velikom brzinom udario u automobil "ford fokus".

Od siline udarca "ford" se okrenuo na krov i nastavio da klizi još skoro 200 metara. Kako je kasnije utvrđeno, do sudara je došlo na suženju puta, gde se tri saobraćajne trake "ulivaju" u dve. Vozač "forda" je preminuo na licu mesta, dok je njegov suvozač, kao i Ilićev, hospitalizovan.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

U međuvremenu je utvrđeno da je Ilić vozio pod dejstvom alkohola, te da je imao 0,4 promila alkohola u krvi. Da stvar bude još neverovatnija, Ilić je pokušao da ubedi policajce da je automobilom upravljao njegov suvozač, što se uviđajem ispostavilo netačno.

Ilić je odmah nakon udesa priveden, ali se trenutno nalazi na slobodi nakon što je dao izjavu u policiji.

Policija je pozvala sve građane koji su svedočili stravičnoj nesreći da se jave policiji, te se sada njihove izjave procesuiraju.

Pročitajte još: DETALJI ZLOČINA KOD KOVILJA - SLAVKO DOŠAO DA UBIJE ŽENU, a ONDA PRESUDIO TASTU! Pred decom krvnički tukao čoveka DO SMRTI - Nakon toga ženi žrtve uputio je MONSTRUOZAN ZAHTEV!

#Nemačka

#Saobraćajna nesreća

#Srbin

'