separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

FATALNA PLAVUŠA IZ VRDNIKA: DOPISIVALA SE S UBICOM PRE NEGO ŠTO JOJ JE UBIO SUPRUGA! Danijelin mobilni otkrio jezive tajne likvidacije, a vođa klana se ČITULJOM oprostio od Nemanje!


Danijelu Đilasović (43) i njenog ljubavnika Zorana Dimića (52), koji su osumnjičeni za ubistvo njenog supruga Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, raskrinkali su, između ostalog, i njihovi mobilni telefoni, čijim je detaljnim pregledom utvrđeno da su oni bili u kontaktu mesecima pre zločina.


Prema nezvaničnim saznanjima, prvi rezultati istrage zločina u Vrdniku predočeni su nakon hapšenja osumnjičenim ljubavnicima, ali su se oni sve vreme branili ćutanjem.

- Od samog početka izjava udovice bila je puna rupa i nelogičnosti. Najpre sam opis događaja o tome kako je ubica bez maske i sa kačketom ušao kroz otvorena vrata apartmana i ubio joj supruga, dok je nju samo odgurnuo. Teško da bi bilo koji profesionalni ubica za sobom ostavio svedoka zločina, posebno ako mu je taj svedok video lice jer nije bio maskiran. Dodatno je bilo sumnjivo i to što nije uspela da opiše ubicu, iako ga je videla - kazao je dobro obavešten izvor.

Autor: TV Pink Printscreen

On dodaje da je istražiteljima pažnju privukla i priča o otvorenim vratima apartmana.

- Tog dana nije bila tolika vrućina da bi neko držao otvorena vrata. Sve što je rekla ukazivalo je i na njenu umešanost, koja je potom dokazana pregledom njenog telefona, koji je potvrdio da je bila u vezi sa ubicom - dodaje sagovornik.

On kaže da su nakon zločina brojni svedoci potvrdili da je Danijela često sa svojom decom boravila u apartmanu u Vrdniku, ali da je kobnog dana prvi put došla sama s mužem.

Autor: TV Pink Printscreen

- Verovatno je znala za njegov poslovni sastanak koji je imao u blizini, što je iskoristila za sprovođenje svog paklenog plana - zaključuje sagovornik.

Podsetimo, Nemanja Grčić je ubijen 25. aprila oko 22 sata u privatnom apartmanu u vikend naselju Obrovac kod Vrdnika. Đilasovićeva se sumnjiči da je zajedno sa ljubavnikom Dimićem organizovala ubistvo i pomogla mu da ga izvrši. Oboma je nakon saslušanja na kom su se branili ćutanjem određen pritvor do 30 dana.

Alen Kurina dao čitulju ubijenom

Ubijeni Nemanja Grčić se dovodio se u vezu s Alenom Kurinom, koji je ranije u javnosti označen kao vođa trenutno najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. Kurina se od prijatelja oprostio povećom čituljom i rečenicom "Jači je čovek mrtav nego živ, neka ti je večna slava, bato moj".

Autor: Privatna arhiva

- Za Kurinu se u javnosti prvi put čulo 2015. nakon ubistva Filipa Vilotijevića (28), koji je izrešetan na Paliću, s kojim je on tada bio u kolima. Godinu dana kasnije Kurina je zajedno s većom grupom osumnjičenih privođen nakon ubistva Mirka Milićevića, sestrića vladike Irineja, u Subotici, ali je nakon saslušanja pušten - kaže sagovornik.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti