AKTUELNO

Pravni zastupnik Teodore Krsmanović, sestre ubijene Jelene Marjanović, Predrag Savić istakao je da on nije video novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, ali kako je čuo od ljudi iz tužilaštva ona se zasniva na sličnim dokazima kao i ove prethodne, dodajući da je malo novih istražnih radnji sprovedeno, kao i da nema nekih novih krucijalnih dokaza.

-Što se tiče demoliranja mog automobila, ja to povezjem sa dva škakljiva slučaja koja vodim, a to su slučaj Topčider i slučaj vezan za ubistvo Jelene Marjanović. Ja sam zastupnik Teodore Krsmanović, i ona je pre nekoliko dana dobijala preteće poruke da se uskoro spremaju akcije protiv nje - ispričao je on, dodajući da je to prosledio policiji.

Kako ocenjuje, to su opomene da previše ne govore.

Foto: Printscreen Facebook, Pink.rs

Forenzičar Časlav Ristić, komentarišući pisanja medija da je nova tužiteljka u slučaju Marjanovića rekla da je ponosna na novu optužnicu protiv muža ubijene pevačice Zorana Marjanovića, rekao je da je svaki tužilac hvali svoju optužnicu, naglasivši da je pitanje kada će i da li će uopšte početi sudski spor.

-Ovde ja ne vidim nikakve nove dokaze, to su ti tragovi koji su nađeni na licu mesta, dodatni trag koji bi bio jeste trag da se pronađe sredstvo kojim je ubijena Jelena Marjanović, kada se pronađe, onda će i slučaj biti rešen - naglašava on.

Direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka istakao je da su oni pobornici teorije da udarce koje je Jelena primila i koji su doveli do njene smrti, ona nije zadobila na kanalu u Borči.

Foto: Facebook Printscreen

-Slažem s eda ne govorimo o novim dokazima, svi su oni izuzeti tokom uviđaja 3. aprila 2016. godine - rekao je on, dodajući da je "smešna izjava tužiteljke da je ponosna na optužnicu" i zapitao se na šta je ponosna kada su u pitanju sve isti dokazi, a ona nije ni potvrđena.

-Slažem se i s aadvakotamo Zorana Marjanovića da je on sa ovakvom optužnicom slobodan čovek, jer nema ni jedan materijalni dokaz da je on počinilac dela na naspitu - objašnjava Šipka za Pink.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'