separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

DONOSIMO EKSKLUZIVAN MATERIJAL SA MESTA UŽASA KOD SREMSKE MITROVICE! Sačekao strica pred kućom, pa mu PREREZAO GRKLJAN! Scene sa lica mesta su UZNEMIRUJUĆE


Telo nepomično leži na travi, krv unaokolo i policija koja obavlja uviđaj - ovako je jutros osvanulo malo selo kod Sremske Mitrovice.


76-godišnji Milorad Ilić ubijen je u Ulici Radivoja Bogdanovića u selu Noćaj kod Sremske Mitrovice. Čoveka je nožem ubio 56-godišnji sinovac Miodrag Ilić.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Miodrag sedeo na klupi u blizini kuće i napao svog strica koji je vozio bicikl. Miodrag je Milorada oborio sa bicikle i posekao nožem po vratu.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Policijska patrola na licu mesta zatekla je beživotno Miloradovo telo sa posekotinama na vratu. Osumnjičeni Miodrag bio je pored tela sa nožem kojim je ubio strica.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

On je odmah uhapšen. Nije bio pod dejstvom alkohola, a narušeni porodični odnosi najverovatnije su motiv zločina. Osumnjičeni i žrtva nisu bili u dobrim odnosima.

Autor: Pink.rs

Po nalogu nadležnog tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužiocu u Sremskoj Mitrovici.

Pink.rs/M. MIjatović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti