AKTUELNO

Nesreća se dogodila kada su se vraćali iz provoda. Marko M. (21) je vozio pod dejstvom alkohola.

Dragana Vulević (18) iz Rajkovca kod Mladenovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kovačevac - Velika Krsna u ponedeljak rano ujutru, kada je BMW u kome se nalazila udario u kuću.

Automobilom je upravljao njen drug Marko M. (21) iz sela Selevac. Nezvanično, Vulevićeva se nalazila na suvozačevom mestu.

Foto: Printscreen Facebook

- Auto je sleteo s puta i udario u noseći stub kuće. Od siline udarca Dragana, koja je bila suvozač u BMW, na mestu je ostala mrtva – navodi izvor iz istrage.

Vozaču je odmah urađen alko-test i utvrđeno je da je bio pijan i imao 1,2 promila alkohola u krvi. On je takođe povređen i prebačen je u Urgentni centar.

Marko M. je, prema nezvaničnim informacijama, iz Beča došao s roditeljima u Selevac kako bi proslavili uskršnje praznike.

Foto: Printscreen Facebook

- Marko i Dragana su bili u jednoj kafani nedaleko od mesta na kome se udes dogodio. Krenuli su ka njegovoj kući, a pretpostavlja se da je on vozio jako brzo, zbog čega je i izgubio kontrolu i pokušao da se izvuče iz krivine, pa se zakucao u kuću. Inače, odranije je poznat po brzoj vožnji. Navodno, on je te večeri pokupio Draganu iz njenog doma u Rajkovcu i zajedno su otišli u provod - dodao je izvor.

Komšije nesrećne devojke iz Rajkovca juče su bile potresene zbog njene tragične smrti.

- Dragana se vraćala iz provoda s tim momkom i niko ne zna kako se desila nesreća. Mnogo smo se potresli kada smo čuli za tragediju. Ona je bila divno dete. Njena porodica se doselila s Kosova, mučili su se da prežive, otac joj radi na pijaci, prodaje povrće, lubenice - pričaju komšije.

Meštani kažu da je i nastradala devojka pomagala roditeljima i trudila se da obezbedi sebi bolji život.

- Ona je napustila srednju školu, ali je radila, trudila se. Niko o njoj ne može lošu reč da kaže, svi su je u gradu voleli. Mnogo mi je žao, retko vredno i dobro dete. Osim Dragane, roditelji imaju još dve ćerke, starija se nedavno zaposlila u prodavnici - kazali su meštani Rajkovca i dodali da su se rođaci okupili u kući Vulevića kako bi neutešnim roditeljima izjavili saučešće.

#Saobraćajna nesreća

'