separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

VEĆ ROBIJAO! Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom izvršio još jedan KRVAVI ZLOČIN


Ovaj mladić poznat je kao problematičan, a sumnja se da je imao i problem sa narkoticima.


Miljan Zlatković (31) koji je osumnjičen da je u nedelju ašovom ubio svoju majku u porodičnoj kući u Kaluđerici, 2010. godine osuđen je na godinu i četiri meseca zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u tuči u Somboru.

Osumnjičeni za ubistvo majke, Zlatković do pre nekoliko godina živeo je sa porodicom u Somboru. Međutim nakon što je 2010. godine učestvovao u tuči u kojoj je jedna osoba nastradala, čitava porodica preselila se u Kaluđericu, navodi Blic.

- On je te 2010. sa grupom muškaraca učestvovao u tuči u Somboru. Tada su tukli jednog muškarca. Od povreda muškarac je preminuo, a Zlatković je osuđen samo za nanošenje teških telesnih povreda - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Zbog ovog dela, Zlatković je odležao kaznu od godinu i četiri meseca.

- Nakon toga oni su porodično prešli da žive u Kaluđericu - kaže izvor.

Podsetimo, Miljan Zlatković u nedelju nešto posle 14 sati, kako se sumnja, u naletu besa uzeo ašov i majku udario nekoliko puta.

Koban udarac bio je u glavu, od kojeg je na licu mesta Bosanka preminula.

Prema prvim informacijama, Bosanka i njen sin bili su sami kod kuće kada se desila tragedija.

Autor: Pink.rs

- Kada se Miljanov otac vratio kući, zatekao je beživotno telo svoje supruge i sina kako stoji pored nje. Panično je počeo da doziva u pomoć. Pozvao me je i rekao: "Komšo, zovi policiju i Hitnu pomoć". Nakon toga sam otišao tamo, a moja ćerka je pozvala nadležne - ispričao je komšija koji je prvi pritekao u pomoć.

Nakon što je ubio majku, Zlatković je mirno sačekao policiju.

Komšije dodaju i da ga niko nije dobro poznavao.

- Vlasnici kuće žive u Francuskoj. Evo, zvali su da pitaju šta se desilo. U šoku su. Neprestano pitaju za neke detalje. Ove njihove stanare retko ko od nas zna. Ne družimo se mnogo. Samo se pozdravimo tu i tamo u prolazu. Ne možemo da verujemo da se u našem komšiluku desio ovakav zločin - rekao je jedan od komšija.

Kako smo pisali, ovaj mladić poznat je kao problematičan, a sumnja se da je imao i problem sa narkoticima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti