AKTUELNO

Prijatelji Jovana V. ne mire se sa činjenicom da je počinio samoubistvo. Šokirani su i tužni.

Vest o Jovanovom samoubistvu ih je zatekla i nisu bili previše voljni da govore o detaljima ovog užasa koji se dogodio danas popodne nadomak Beograda.

Jedna od njegovih prijateljica je, ipak, za naš portal otvorila dušu i ispričala šta je prethodilo tragediji.

- Bili smo prijatelji, bio je jako dobar momak. Pričao mi je da mu je mnogo teško jer mu je žena odvela decu, nije dozvoljavala paketiće da da deci...Išao je u Nemacku da radi da bi njima dao da bolje žive - navodi ona.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

A. I. je napomenula da je primetila da je rastrzan i psihički loše, ali da ovo nije očekivala.

- Trebalo je da idem kod njega pre par dana i nisam mogla. Preključe mi je poslao poruku da vidi kako sam...To je bilo sve, dok nisam na Fejsbuku saznala sta je uradio - priča A.I. ističući da su Jovanu deca bila sve na svetu.

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu objavio na društvenoj mreži Fejsbuk. Prijatelji su odmah pozvali policiju, ali je ipak bilo prekasno.

Pročitajte još: JEZIVO! Pre četiri sata najavio na Fejsbuku da će se UBITI: Policija ga pre sat vremena pronašla OBEŠENOG U KUĆI NADOMAK BEOGRADA! Jovanova PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA!

Pročitajte još: ISPLIVALE TAJNE IZ JOVANOVOG ŽIVOTA: Zastrašujući detalji iz prošlosti muškarca koji se obesio, nakon što je najavio samoubistvo na Fejsbuku!

#Prijatelji

#Samoubistvo

'