separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

KOMŠIJE U ŠOKU: Ovo je Miloš koji se brinuo o nepokretnoj majci, a onda ju je ubio?! U svojoj sobi PRESUDIO SEBI! (FOTO)


Komšije sa Zvezdare u šoku su zbog vesti da su Dobrila i Miloš D. nađeni mrtvi u svom stanu.


Majka i sin Dobrila D. (72) i Miloš D. (43), koji su pronađeni mrtvi u porodičnom stanu na Zvezdari, bili su fini i kulturni ljudi, po rečima njihovih komšija. On ju je negovao godinama, jer je bila nepokretna, išao je u nabavku, nije izlazio...

- Nisu se družili ni sa kim, ali nisu ni pravili probleme - kažu susedi.

Autor: Pink.rs

Neki se prisećaju da su čule da je nešto puklo, ali da nisu mogli ni da slute da je taj zvuk zapravo poticao od pištolja, koji je pronađen pored Miloševog tela.

Autor: Pink.rs

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nepokretnu majku, inače penzionisanu sudiju Okružnog suda u Beogradu, ubio je sin, koji ju je negovao godinama. To je učinio hicima iz vatrenog oružja, a potom se i sam ubio. Na njihovim glavama bile su vidne rane od metka, a pištolj je pronađen između sinovljevih nogu.

Istraga pretpostavlja da su njih dvoje mrtvi već 10 dana. Komšije su pozvale policiju tek kad je iz stana počeo da se oseća nesnosan smrad, a vatrogasci su jutros provalili vrata stana.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti