separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

UŽASNI DETALJI TRAGEDIJE KOD PLANDIŠTA: Baka je pričala nepovezano i stiskala unuku koja joj je UMIRALA NA RUKAMA, nismo mogli da je odvojimo od nje!


Komšinica koja se zatekla na mestu tragedije ispričala je detalje stravičnog događaja koji je potresao Srbiju.


- Videla sam ženu kako nosi dete po dvorištu. Nisam znala o čemu je reč dok joj nisam prišla. Dete je bilo mokro i krkljalo je. Nepovezano je pričala da je devojčica upala u vodu. Prišla sam joj da pomognem, ali ona nije želela da mi da ni da pipnem devojčicu - ovim rečima prepričava dramu žena koja je prva pritekla u pomoć baki malene Lee Ficker (2), koja se udavila u septičkoj jami u svom dvorištu u selu Velika Greda kod Plandišta.

Komšinica koja se zatekla na mestu tragedije objašnjava da je u utorak pošla u prodavnicu, kada je videla baku sa unukom u naručju.

- Devojčica je još bila živa. Rekla sam baki da je okrene i da joj skine garderobu, ali ona ju je unezvereno stegla i drmusala sve vreme. Tražila sam joj da mi je da, a ona ju je stezala sve jače. Vikala je: "To je moje dete!" dok joj je maleni anđeo umirao na rukama. Videlo se da se bori za vazduh - priča prestravljena komšinica i dodaje da je baka sve vreme plakala.

- Ona od šoka i straha nije znala šta da radi i kako da pomogne unuci. U jednom trenutku je stigla Hitna pomoć. Lekari su joj jedva uzeli dete iz naručja, uveli je u sanitet i odvezli. Čula sam baku kako viče: "Hoću i ja sa njom, moje dete!" - kaže komšinica i dodaje:

- Ne mogu da se smirim. Možda sam i ja mogla da spasem devojčicu, ali sad je kasno. Desila se tragedija kakvu selo ne pamti - kaže sagovornica.

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se u trenutku kada su u kući bili baka, malena Lea i njen brat blizanac. Roditelji, koji imaju još dva mlađa deteta, koji su takođe blizanci, bili su kod lekara sa mlađim blizancima.

- Kada se sve to desilo, komšinica je došla da čuva Leinog brata blizanca. On kao da je osetio da nešto nije kako treba. Zgrabio je ćebence na krevetu i posmatrao šta se dešava. Eno ga i danas, zaigra se, ali samo se okreće i traži Leu. Srce da prepukne - kaže komšinica i dodaje:

- Koliko sam čula, baku su odveli na psihijatriju jer ne može da se smiri.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti