AKTUELNO

U istrazi i postupku koji se vodi, a tereti Eleonoru R. za krivično delo trgovina ljudima, muškarci koji su spavali sa devojčicom biće samo svedoci.

Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju ćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svesno počinila krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je rekla i da se sama bavila prostitucijom i da su muškarci kojima je podvodila svoju ćerku bili njene mušterije.

Foto: Unsplash

Eleonora je seksualne usluge svoje ćerke naplaćivala 6.000 dinara, a sa muškarcima koji su stupali u seksualne odnose s devojčicom je kontaktirala prvo mobilnim telefonom. Kada bi oni došli u njenu kuću u Gajevoj ulici u Subotici, ona je uzimala novac i u susednoj prostoriji je čekala da muškarci i njena ćerka završe seksualne odnose.

Da majka podvodi ćerku prijavio je detetov otac, a kako saznajemo, devojčica je ranije bila u hraniteljskoj porodici, ali je sama odatle otišla i vratila se u kuću kod svoje majke.

U Gajevoj ulici stanari kažu da ne poznaju Eleonoru, ali su primetili da je često na parkingu bilo puno parkiranih automobila.

U istrazi i postupku koji se vodi, a tereti Eleonoru R. za krivično delo trgovina ljudima, muškarci koji su spavali sa devojčicom biće samo svedoci.

Za krivično delo trgovine ljudima zaprećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

Pročitajte još: Čaba Der ima 'CRNU TROJKU' – skup osobina zbog kojih UŽIVA da ubija! Kriminolozi ocenjuju da mu je um IZOPAČEN

#Silovanje

#Subotica

#devojčica

'