separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

NAKON SMRTI SINA NEUTEŠNI ENDRE VITEZ SE OGLASIO ZA PINK.RS: Kada je Hitna pomoć stigla, VEĆ JE BILO KASNO... Izgubili smo našeg Atilu!


Tragedija porodice Vitez, koja još uvek traga za nestalom ćerkom, nastavila se gubitkom sina, Barbarinog starijeg brata.


Atila Vitez (24), sin Endrea i Melinde Vitez iz Sente, preminuo je juče u Opštoj bolnici u Kikindi od gripa - tipa AH1N1. Ova vest duboko je potresla javnost, budući da je njihova ćerka Barbara nestala pre tri godine, a potraga za njom i dalje traje.

Autor: Registar nestalih lica Srbije

Kako je za Pink.rs rekao Atilin otac Endre, njihov sin 19. februara dobio je grip.

- Pozvali smo Hitnu pomoć koja nije izašla na teren jer, kako su nam rekli, to se ne čini u slučaju groznice. Ostavili su nas da čekamo kraj telefona, pa smo sledećeg dana ponovo nazvali Hitnu i vikali u slušalicu. Došli su, ali je naš sin već tada pao u komu - kaže Endre Vitez.

Dodaje da su dečaka odveli u bolnicu u Senti, odakle je odmah preusmeren na intenzivnu negu Opšte bolnice u Kikindi.

- Oni su dali sve od sebe, ali našem sinu je falio taj jedan dan - dan kada Hitna pomoć nije htela da izađe na teren. I sada smo zbog senćanske Hitne pomoći izgubili našeg sina - govori za naš portal neutešni otac.

Autor: Facebook Printscreen

Nakon Barbarinog nestanka, Melinda i Endre Vitez život su nastavili onako kako su morali. Ipak nisu gubili nadu i neumorno su tragali za svojom ćerkom.

Od kobnog dana, 25.novembra 2016. godine, kada je Barbara nestala, roditelji ne gube nadu. I pored intezivne potrage Spasilačkih jedinica, žandarmerije i specijalnog tima iz Mađarske, Barbara do danas nije pronađena. Svoj život u potpunosti su posvetili Atili, ali ih je nažalost zadesila nova tragedija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti