AKTUELNO

Policija istražuje slučaj.

Đ. S. (34) uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je silovao M. H. (25), bivšu ženu svog prijatelja, koji je za to vreme spavao u istom krevetu.

Stravičan zločin dogodio se u noći između subote i nedelje u domu I. H. u Sremskoj Mitrovici.

Kako se saznaje, M. H. došla je oko 3.30 sati u kuću svog bivšeg supruga. U tom trenutku sa njim u društvu bio je njegov prijatelj Đ. S. Njih troje su počeli da piju alkohol, a nakon nekoliko sati i veće količine konzumacije istog, M. H. je popila i nekoliko tableta za smirenje. Ona je zatim, otišla u sobu gde je zaspala. U nekom trenutku u ranim jutarnjim satima pored M. H je zaspao i njen bivši suprug.

Međutim, kako se saznaje, oko podneva devojka se odjednom probudila i na zaprepašćenje shvatila šta se događa. Naime, Milijana je primetila da joj je skinut donji deo odeće, a da je nelagodnost koja ju je probudila, Đ. S. koji je ležao iza nje i penetrirao polnim organom.

Da stvar bude još bizarnija, silovatelj je napastvovao M. H., dok je pored njih spavao njen bivši suprug!

Užasnuta žena istog trenutka počela je da se otima od silovatelja, što je I. H. trglo iz sna.

Njih dvoje krenuli su na Đ.S., koji je nakon buđenja bivših supružnika ustao iz kreveta i izleteo iz kuće. Oni nisu uspeli da ga zadrže i silovatelj je pobegao u nepoznatom pravcu.

Nesrećna žena je, kako se saznaje, ovaj slučaj prijavila policiji u Sremskoj Mitrovici istog dana, kada i kreće potraga za njim, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Đ. S. policija je pronašla sutradan, u nedelju, u istom gradu i uhapsila ga. Đ. S. je određeno zadržavanje do 48 sati. Za krivično delo koje mu se stavlja na teret preti mu zatvorska kazna od pet do 12 godina.

Komšije uhapšenog muškarca juče ništa nisu znali o silovanju. Tvrde da su samo čuli da je Đ.S. uhapšen, ali da ne znaju detalje. Oni čak tvrde da do sada nije imao probleme sa zakonom.

#Silovanje

#Sremska Mitrovica

'