separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

ČABA DER ODLUČIO DA PROPEVA! OTKRIVA NARUČIOCE LIKVIDACIJA! Nasmejani ubica RUŠI DVA NAJJAČA KLANA?!


Čaba Der (38), plaćeni ubica koji je u petak uveče uhapšen u hotelu u Pragu, spreman je da sarađuje sa istražiteljima i raskrinka vođe kriminalnih klanova iz Srbije i Crne Gore za koje je radio, preneli su crnogorski mediji.


Kako navodi, Der, koji je u pritvoru, već je ponudio saradnju, a njegov iskaz navodno bi mogao da bude najjači udarac za dva zaraćena klana - škaljarski i kavački!

Veze sa Crnogorcima

- Čaba je bio plaćeni ubica, a sumnja se da je radio i za jedan klan iz Crne Gore. On je svojevremeno uhapšen u Sarajevu pod sumnjom da je trebalo da učestvuje u likvidaciji Alana Kožara iz Bara - podsećaju izvori iz istrage.

Srpski pravosudni organi najavili su da će tražiti izručenje ovog ubice koji ima srpsko i mađarsko državljanstvo. Kako je Kurir pisao, Der se zasad sumnjiči za tri likvidacije počinjene u Beogradu, Budimpešti i Amsterdamu.

Autor: Prinstcreen YouTube/ OpsporingVerzocht

- Vrlo je moguće da Der postane svedok-saradnik i ponudi informacije i dokaze o tome ko ga je plaćao i za koga je ubijao. Samo na taj način on bi mogao da izbegne da praktično ostatak života provede iza rešetaka - potvrdio je izvor.

Podsetimo, Alan Kožar, zbog čije je pripreme atentata Der bio privođen u Sarajevu, blizak je navodno ekipi Luke Bojovića, a pred crnogorskim pravosuđem protiv njega se vodi postupak zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Slobodana Šaranovića.

Novi zadatak

- Der bi mogao da otkrije ko ga je poslao na jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, ali verovatno i još mnogo toga što zna. Postoji sumnja da u Pragu nije boravio da bi se skrivao, već da je došao na novi zadatak. Njegovim hapšenjem, kako veruju istražitelji, sprečena je nova likvidacija - dodaje sagovornik.

On podseća da su Bojović i Kožar bliski "škaljarskom klanu" i da se može očekivati da bi Der, kom su lisice stavljene u gradu u kom je nedavno uhapšen i vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan, mogao da ponudi informacije o "kavčanima".

- Otkako je izašao iz zatvora 2017. godine, pošto je odslužio kaznu za ubistvo iz 2004, Der je bio slobodnjak koji je obavljao posao za onog ko mu plati.

Autor: Facebook Printscreen

Međutim, zbog činjenice da je bio privođen jer je bio angažovan za ubistvo Kožara jasno je da bi mogao da raskrinka "kavački klan" - dodaje on.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti